Tijdelijke urn

Een emotionele tijd breekt aan wanneer een dierbaar persoon overlijdt. Zo moet er veel geregeld worden, waaronder een persoonlijke herdenking. Het kan soms een aantal maanden duren voordat de definitie grafsteen of urn beschikbaar is en geplaatst wordt. Echter is het wel zo prettig als er iets staat wat het tot een bijzondere, persoonlijke plek maakt. Woertman Natuursteen is gespecialiseerd in tijdelijke oplossingen. Een tijdelijke urn of grafsteen is de oplossing voor het creëren van een verzorgde plek.

Een kale plek voorkomen…

Wij begrijpen maar al te goed dat u een kale plek wilt voorkomen. Op deze manier is het voor u ook prettiger om de tijd na de crematie deze plek te bezoeken. Wanneer de definitieve urn (of grafsteen bij een begrafenis) wordt geplaatst, nemen wij het tijdelijke monument weer retour. Op deze manier heeft u verder er ook geen kijken meer naar.

Een urn kiezen?

Wanneer de overledene heeft gekozen voor een crematie, is het wel zo prettig dat u als nabestaande naar een plek kunt gaan om hem of haar te herdenken. Een mooie, persoonlijke urn bij een urnengraf is dan zeker fijn. Voor zo’n plek is een vergunning vereist, maar daar kunnen wij u zeker bij verder helpen. Ook adviseren we u graag over het bewerken van een urn met andere materialen. Om er zo een prachtig geheel van te maken: een mooie, bijzondere herdenking.

Over ons: Woertman Natuursteen

Wij zijn specialist in het bewerken en leveren van diverse soorten natuursteen en kunststeen. Denk bijvoorbeeld aan graniet, marmer, composiet, keramiek, kalksteen, zandsteen, leisteen, granito en dekton. Woertman Natuursteen is u graag van dienst bij onder andere urnen en grafstenen. Daarnaast is ons bedrijf ook sterk gegroeid naar het ontwikkelen van andere producten, zoals keukenbladen, schouwen, vloeren en meer. Bij ons staat u in ieder geval altijd centraal. Het gaat om uw situatie en daar houden wij te allen tijde rekening mee.

U kiest voor Woertman Natuursteen, vanwege de volgende voordelen:

  • Altijd een persoonlijke benadering;
  • Hoogstaande kwaliteit;
  • Uw wens staat centraal;
  • Begripvol voor uw situatie;
  • Een ruime keuze.

Wij adviseren u graag!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij tijdelijke urnen of grafstenen? Neem hiervoor gerust even contact met ons op. Wij helpen en adviseren u graag.