RVS

Wanneer u een urn moet uitkiezen, zult u al snel ontdekken dat er veel mogelijk is. Denk hierbij aan diverse soorten en materialen. Wilt u bijvoorbeeld een urn met RVS? Dat kan! Bij Woertman Natuursteen bent u hiervoor aan het juiste adres. Ondanks dat het een persoonlijke kwestie is en blijft, kunnen wij u wel altijd adviseren. Op deze manier komt u altijd tot de juiste beslissing. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden.

Een urn kiezen?

Indien iemand heeft gekozen voor een crematie is een urn een bijzondere, prachtige oplossing. Het is echter wel begrijpelijk als u een plek wilt waar u heen kunt gaan om hem of haar te herdenken. Hiervoor kunt u kiezen voor een urnengraf. Om een urn te kunnen plaatsen is een vergunning vereist. Wij kunnen u daarbij helpen indien u dat wenst.

Waarom RVS?

RVS is er in vele afwerkingen, namelijk gepolijst, geborsteld, geslepen en meer. Elke afwerking heeft zo zijn eigen bijzondere uitstraling! Bovendien is het ook zeer duurzaam en heeft het een moderne uitstraling. Wanneer u een urn wilt combineren met RVS dan kan dat zeker. Bij RVS kunt u rekenen op duurzaamheid, kwaliteit en een mooie uitstraling.

Waarom Woertman Natuursteen?

Wij kunnen u adviseren wat betreft urnen en grafstenen. Zo komt u altijd tot het juiste resultaat. Bij ons kunt u rekenen op, onder andere, de volgende voordelen:

  • Altijd een persoonlijke benadering;
  • Hoogstaande kwaliteit;
  • Uw wens is onze zorg;
  • Begripvol voor uw situatie;
  • Een ruime keuze.

Kunnen wij u verder helpen?

Wilt u meer weten over een urn van RVS? Of bent u op zoek naar meer informatie over andere materialen? Woertman Natuursteen staat voor u klaar om u verder te helpen. Neem dus gerust even contact met ons op.