Natuursteen

Wanneer een dierbaar persoon is overleden, volgt er een moeilijke, emotionele periode waarin veel geregeld moet worden. Zo is het begrijpelijk dat u een plek wilt creëren waar u deze persoon kunt herdenken. Ook als diegene heeft gekozen voor een crematie. Misschien bent u zich aan het oriënteren in de mogelijkheden van urnen. Er zijn veel verschillende materialen waar u uit kunt kiezen, bijvoorbeeld natuursteen. Natuursteen is een milieuvriendelijk natuurproduct en het heeft een uniek uiterlijk. Daarnaast is het ook zeer functioneel en duurzaam. Bij Woertman Natuursteen kunt u hiervoor terecht. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden.

Een urn uitkiezen?

Wanneer u voor natuursteen kiest, kunt u ook nog kiezen uit verschillende natuurstenen. Op deze manier vindt u altijd wel iets dat past bij uw persoonlijke smaak. Indien u het niet precies weet, kunt u ook onze hulp inschakelen voor een persoonlijk advies. Samen met u komen we dan altijd tot het mooiste resultaat. Om u alvast een beeld te geven van de mogelijke soorten natuursteen waarvan wij een urn of grafsteen kunnen maken, vindt u hieronder een lijstje met verschillende soorten natuursteen:

Over ons: Woertman Natuursteen

Woertman Natuursteen is specialist in het bewerken en leveren van diverse soorten natuursteen en kunststeen. Denk bijvoorbeeld aan graniet, marmer, composiet, keramiek, kalksteen, zandsteen, leisteen, granito en dekton. Wij kunnen dus zeker helpen bij het vinden en creëren van de juiste urn (of grafsteen). Bij ons staat u te allen tijde centraal: daar kunt u op rekenen.

De volgende voordelen staan onder andere altijd bij ons centraal:

  • Altijd een persoonlijke benadering;
  • Hoogstaande kwaliteit;
  • Uw wens is onze zorg;
  • Begripvol voor uw situatie;
  • Een ruime keuze.

Wij adviseren u graag!

Een urn van of met natuursteen? Of bent u eigenlijk nog aan het twijfelen over de materialen? Wij helpen, adviseren en begeleiden u hier graag bij. Zo komt u altijd tot het juiste resultaat. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen. Woertman Natuursteen staat voor u klaar.