Een cortenstaal urn

Bent u op zoek naar een mooie urn waar u het as van een overleden dierbare in kunt bewaren? Woertman Natuursteen biedt diverse mogelijkheden op het gebied van natuursteen urnen. Zo kunt u kiezen voor een cortenstaal urn. Dat is een urn gemaakt van een moderne staalsoort. Het gebruiken van cortenstaal voor urnen is een trend die zich de laatste jaren heeft ontwikkeld. Vanwege de robuuste, unieke uitstraling is de cortenstaal urn steeds geliefder.

De voordelen van een cortenstaal

Een cortenstaal urn brengt diverse voordelen met zich mee boven urnen gemaakt van andere materialen. Boven alles zorgt het materiaal voor een mooi, roestkleurig uiterlijk. Vanwege dit roestige uiterlijk heeft de urn een typische bruine kleur, iets dat warmte uitstraalt. Doordat het om een zeer dichte roestlaag gaat, wordt het onderliggende materiaal goed beschermd tegen verdere roest. Dat maakt de cortenstaal urn erg duurzaam en goed bestendig tegen weersomstandigheden.

  • Mooie, roestkleurige uitstraling;
  • Warme look;
  • Duurzaam en weersbestendig;
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen;

De cortenstaal urn heeft nauwelijks tot geen onderhoud nodig. Het materiaal bevat van zichzelf al een beschermlaag. Wij raden het af om bij eventuele reinigingen zuurhoudende producten te gebruiken. Deze versnellen het roestproces namelijk. Van nature begint cortenstaal na circa 4 tot 5 maanden te roesten. Na ongeveer 1 à 2 jaar is het materiaal uitgeroest.

Neem gelijk contact met ons op!

Voor meer informatie over de cortenstaal urn kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31-546-621 839 en staan u graag te woord. Ook kunt u ons een e-mail sturen of het contactformulier invullen.