Een urn van brons

Bij het overlijden van een dierbare dient er veel geregeld te worden. Hoewel de meeste administratieve zaken kunnen wachten tot na het afscheid, zijn er ook nog veel beslissingen te maken omtrent de ceremonie. Vaak zijn de wensen van de overledene vastgelegd bij uitvaartverzorger, in een testament of in een schriftelijke verklaring. Kiest iemand voor cremeren of bijzetten? Dan is een urn van brons een goede keuze waarbij veel mogelijk is. Brons wordt al jarenlang veel gebruikt bij het vervaardigen van uren en het materiaal biedt veel opties.

De mogelijkheden bij een urn van brons

Brons is een legering van de materialen koper en tin met een van nature roodachtige tot gelige kleur. Deze kleur is afhankelijk van het tin gehalte. Brons is erg geschikt voor bewerking doordat het een taai en corrosiebestendig materiaal is. Een urn van brons kan zowel binnen als buiten worden geplaats doordat het heel hard en vorstbestendig is. Daarnaast is de uitstraling van bronzen urnen klassiek en chique. Dit maakt bronzen urnen erg duurzaam en gewild.

Een urn van brons kan in diverse kleuren aangeboden worden en kan daarnaast van additionele afwerkingslagen, oftewel patinalagen, worden voorzien. U kunt ook het brons combineren met een ander materiaal, zoals glas, natuursteen of hout. Door alle keuzes die u bij Woertman Natuursteen kunt maken kunt u een uniek en persoonlijk exemplaar door ons laten realiseren.

Een tijdelijke optie totdat uw urn van brons klaar is

Een overlijden komt vaak heel plots waardoor er door de nabestaanden nog veel zaken uitgezocht moeten worden. Het is wenselijk dat belangrijke beslissingen omtrent de urn op een later, rustiger moment gemaakt kan worden. Daarnaast is het maken van een urn van brons een spaarzaam en precies werk dat zeker een paar maanden in beslag kan nemen. In de tussentijd dat u op de urn wacht, bieden wij een tijdelijke oplossing aan zodat u toch al een verzorgde, prettige plek kunt creëren. Op het moment dat uw urn beschikbaar is en wordt geplaatst, zorgen wij voor de retourname van de tijdelijke urn, zodat u zich daar verder niet mee bezig hoeft te houden.

Wij adviseren u graag in uw keuze omtrent een urn van brons

Wij stellen het belang van onze klanten voorop en luisteren altijd aandachtig naar uw wensen en vragen. Bij ons krijgt u altijd een persoonlijke behandeling, hoogstaande kwaliteit, begrip en een ruime keuze. Voor meer informatie over onze mogelijkheden bij urnen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag!