urn monumenten

Tegenwoordig is de keuze uit urnen ontzettend groot. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Als u een bepaald soort materiaal in uw hoofd heeft kunnen wij dit voor u realiseren.
We hebben urnen van bijvoorbeeld natuursteen, hout, glas en keramiek. 

Voordelen urn monument

Nabestaanden kunnen de urn van hun dierbaren begraven in een urnengraf. Veel crematoria en begraafplaatsen bieden hier ruimte voor. Een urnengraf is een prachtige oplossing voor mensen die voor een crematie gekozen hebben maar toch graag een plekje zouden willen om de overledene te herdenken. Voordat een monument geplaatst wordt op een begraafplaats moet er vaak een vergunning aangevraagd worden, dit kunnen wij voor u verzorgen, of u kunt dit zelf doen.

Bewerking urn monument

Vaak wordt er gebruik gemaakt van natuursteen. De fraaie bewerking van het natuursteen met andere materialen zoals brons, glas, etc. geeft een mooi effect en maakt uw urenmonument zeer uniek. Wij laten u graag zien wat wat er met een combinatie van materialen en bewerkingstechnieken te bereiken is. Het resultaat is zeer verrassend en een lust voor het oog. 

onderhoud URn MONUMENTEN

De grafbedekking heeft het grootste oppervlak en vergt daarom het meeste onderhoud. Daarom is het van groot belang dat u goed na denkt hoe u dat gedeelte van het graf invult. Een gesloten grafbedekking zoals een dekplaat vergt weinig onderhoud. Een meer open grafbedekking is vergt meer onderhoud. 

Voor meer voorbeelden van urnen klik hier.