Herinneringssieraden (as in glas)

Naast het verstrooien of bijzetten van de as van een overledene wordt er ook een keuze gemaakt om een deel van het as te bewaren en een mooi plekje te geven. Vaak wordt er dan gekozen voor een urn monument met een passend herinneringssieraad. Een blijvende tastbare herinnering. As-sieraden zijn handgemaakte sieraden die geschikt zijn om een kleine hoeveelheid as te bewaren. 

mogelijkheden herinneringssieraden

U kunt kiezen voor bijvoorbeeld een hanger, een bedeltje of een ring. Deze sieraden zijn vrijwel allemaal verkrijgbaar in edelmetaal, zilver of goud. Deze sieraden kunnen u helpen om een stukje van de herinnering aan de dierbare te houden en dicht bij u te dragen. Wilt u geen sieraad, dan is het ook mogelijk om een herinneringsschijfje te laten maken. 

voordelen van een herinneringssieraad

Voordelen wat herinneringssieraden hebben ten opzichte van urnen zijn dat herinneringssieraden veel minder opvallen. Urnen zie je immers altijd staan en zijn erg aanwezig in uw interieur. Vrijwel iedereen draagt sieraden en hoe mooi is het als u hier iets persoonlijks in kunt laten zetten. 

Voor meer voorbeelden en informatie over herinneringssieraden klik hier of kijk op de site van Perles-Art.